Info

Met de Hartenactie willen wij iedereen de gelegenheid bieden om een geliefde, vriend(in), vader, moeder, zoon, dochter of misschien wel je collega een hart onder de riem te steken, te feliciteren of zomaar een complimentje te geven. 

U doet toch ook mee?

Laat uw hart spreken

Maar hoe, vraagt u zich af… Via steunikazia.nl kunt u eenvoudig uw hart laten spreken door een hartje te doneren. Dit kan persoonlijk met een korte boodschap of anoniem. Met uw hartje bezorgt u niet alleen een glimlach op het gezicht van de ontvanger, maar u steunt tevens het werk van Stichting Vrienden van Ikazia.

In 2017 heeft Vrienden van Ikazia 2 projecten omarmd, namelijk comfortabele stoelen in de centrale hal van Ikazia voor mindervalide bezoekers en patiënten en dapperheidscadeautjes voor de jonge patiënten.

Aangenaam wachten

Wij krijgen iedere dag heel veel mensen op bezoek. Van patiënten tot bezoekers en van jong tot oud. Niet iedereen is even goed ter been. In ons ziekenhuis maken we het wachten graag voor iedereen zo aangenaam mogelijk. Daarom willen we het meubilair in de wachtruimte van de centrale hal uitbreiden met comfortabele stoelen. Met uw hartje kunnen wij dit mogelijk maken.

Omdat ziek zijn al vervelend genoeg is

Een ziekenhuisbezoek kan voor kinderen best een beetje spannend zijn. Om troost te bieden en het ziek zijn voor even te vergeten geven we onze jonge patiëntjes graag een cadeautje mee. Denk aan een knuffelvriendje of een speelgoedautootje.

Doneer een hartje en bezorg een glimlach…

… want ziek zijn is al vervelend genoeg

Alvast bedankt,

Directie Stichting Vrienden van Ikazia

Met elkaar zijn we ‘beter voor elkaar’